Zabrane kopiranja - Sve za najcool blog! - Blog.hr <$BlogMetaData$>

Zabrane kopiranja

Svugdje ste čuli za neke zabrane kopiranja!
Ali kako god se vi "opremite" tako lagano je doći do svih vaših slika koje ne želite da imaju i drugi! Postoje mnogi kodovi...ali svejedno,oni nisu sigurni!
I kad zabranite desni klik miša sve se lako kopira! Kako?
Sada ću vam reći par mogučih načina kako do vašeg "zaštićenoga" sadržaja:

-1- View -> Source - Da, View Source ne postoji samo kad kliknete desnom tipkom miša - on postoji i u glavnom meniju, onom gore koji nikad ne koristite. Na hrvatskom to glasi Prikaz -> Izgled....znači, već 0 šanse da zaštitite svoj blog!

-2- File -> Save Page As... - Jednostavnom metodom "spremi na svoj komp" bilo tko može spremiti stranicu, otvoriti je, i raditi sa sadržajem što god želi. A slike, eee... slike se spremaju u zaseban folder i tamo im se može pristupiti i bez otvaranja same stranice.

E sada malo razmislite-kako zaštitit svoj sadržaj? Nemojte ga objavljivati na net! To vam je jedini način....ima još puno načina kako se "dočepati" sadržaja. Ako ipak želite nešto poduzeti jer neki ipak neznaju za sve ovo, evo vam malo kodova:


~Zabrana desnog klika("lokalna" tj. za pojedinu stvar):




Umjesto return false; umetnite neku sliku ili drugi sadržaj i zalijepite gdje na blogu želite taj sadržaj....


~Zabrana desnog klika(cijeli blog):



Zamjenite u HTML kodu zamijenite redak < b o d y > za taj kod(naravno-< b o d y > se piše zajedno,inače mi ne želi napisati!)....


I toliko o "sigurnosti" sadržaja na internetu. Savjetujem vam ako želite objaviti neki privatni sadržaj na internet-bolje ne!





~Help Blogerica~

~/Sve za najcool blog/~

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.